ZWEVENDE etages

Der Steinofen wird auf besondere Weise hergestellt. Im Gegensatz zu vielen anderen Deckofen sind die Böden schwimmend montiert. Dies bietet große Vorteile beim Be- und Entladen von Produkten. Sie müssen nur den Wagen ein- und ausfahren. Die Kapazität beträgt zwei Ofenwagen pro Charge.

Wanneer je de ovendeur sluit, zakt de bodemplaat automatisch. De ovenwagens dalen ook totdat de koppels of platen direct op de stenen vloer komen te liggen. Een directe hitteoverdracht van de stenen vloer op de broden, zorgt voor een optimaal en ambachtelijk resultaat. Het is dus niet meer nodig om een speciale ovenwagen met stenen platen aan te schaffen. Bovendien is het mogelijk om direct op de vloer te bakken zonder gebruik te maken van koppels en platen. Tijdens het bakken kan handmatig de lift ingesteld worden, zodat bijvoorbeeld de koek niet direct op de vloer gebakken wordt. Wil je de broden nog eenvoudiger en sneller laden en lossen? Dan is er een speciale inschietwagen leverbaar die het mogelijk maakt om de deegstukken op de stenen vloer te leggen.

Energiebesparend en onderhoudsvriendelijk

De branderkamer wordt op traditionele wijze met vuurvaste stenen gemetseld. Hierdoor heeft de kamer een enorme warmteopslag en laat de Steenoven slechts een minimale temperatuur daling zien bij het wisselen van charges. De brander heeft een zeer hoog rendement en is ook zuinig in verbruik. De LB Steenoven is niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens kosten- en ruimtebesparend.

Bij deze unieke oven kan elke etage afzonderlijk voorzien worden van stoom. Dit programma kan voor de hele oven worden ingesteld. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat de bakproducten altijd de juiste hoeveelheid stoom ontvangen. Dit product niet alleen concurrerend op het gebied van kwaliteit, maar ook op het gebied van prijs. Wij kunnen u adviseren of dit de juiste vervanging is van uw huidige oven met vergelijkbare bakaard. Een ander groot voordeel is dat de LB Steenoven zeer onderhoudsvriendelijk is. Je hoeft geen pompen, kleppen, ventielen, ventilatoren of andere zaken te vervangen of te onderhouden. Het resultaat: zeer lage onderhoudskosten!

Möchten Sie weitere Informationen zu diesem Ofen?